abf221106_0003

De Urban Walk Series steunt het Nationaal MS Fonds

Steun Gwen in haar strijd tegen MS en loop mee met de Urban Walk Series! Dit jaar is het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS en strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Zowel nu als in de toekomst! 

Kom ook in beweging en doe mee! Je kunt op twee manieren helpen.

  • Doneer bij jouw inschrijving op deze website!
  • Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs. 

Tip: meld je aan als groep en combineer gezelligheid met je inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker!

‘’Als Nationaal MS Fonds weten we hoe belangrijk beweging is voor je gezondheid. We zijn heel blij dat wij dit jaar bij de Urban Walks betrokken zijn als het goede doel. De Urban Walks zijn een fantastische gelegenheid om geld in te zamelen voor onderzoek naar de oplossing tegen MS. Die oplossing tegen MS is er nog niet en dus is meer onderzoek heel hard nodig. We hopen op een geweldige opbrengst, en zijn iedereen dankbaar die op deze sportieve manier meehelpt in de strijd tegen MS!’’

– Rianne Wisgerhof (directeur-bestuurder Nationaal MS Fonds)

‘’Vanuit de Urban Walk Series vinden we het belangrijk om ons in te zetten voor iedereen waarbij beweging niet vanzelfsprekend is. Juist voor deze mensen komen de deelnemers van de Urban Walk Series in beweging. Samen kunnen we meer bekendheid geven aan de ziekte MS en bijdragen aan onderzoek en voorlichting. We roepen onze deelnemers op zich in te zetten voor het Nationaal MS Fonds door middel van een donatie of het starten van een actie.’’

– Rachèlle van den Dool (projectmanager Urban Walk Series)

Urban Walk Series

De Urban Walk Series is een onderdeel van We Are Walking. We Are Walking organiseert ieder jaar wandelevenementen in Nederland. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld en de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. We Are Walking biedt voor ieder wat wils met routes door de natuur, stad en nacht.

De wandeltochten van de Urban Walk Series zijn volledig verzorgde evenementen. De routes van ongeveer 12 en ongeveer 20 km laten wandelaars kennismaken en genieten van de cultuur en architectuur van de Nederlandse steden. Wandel gezellig mee langs allerlei highlights en verrassende locaties in de stad. De routes zijn verrijkt met stempelposten met versnaperingen en leuke muzikale acts.

Deel dit bericht

Meer nieuws