2023 - Urban Walk Haarlem

Inschrijvingen derde editie Urban Walk Haarlem geopend

Het nieuwe wandeljaar komt steeds dichterbij! Ook in 2024 zullen er weer zes Urban Walks terugkeren op de kalender. Voor de Urban Walk Haarlem op zondag 3 maart 2024 kan vanaf vandaag ingeschreven worden. 
 
In 2023 stonden duizenden enthousiaste wandelaars aan de start bij de, in totaal, zes Urban Walks. Van Groningen tot Breda en van Den Haag tot Utrecht. Het was in elke stad weer heel gezellig, zo ook in Haarlem. Daar wandelden deelnemers door het Frans Hals Museum en bekeken zij de uitgebreide collectie. In de Koepel Haarlem werden deelnemers feestelijk onthaald door het Shantykoor VOC. En bij Molen de Adriaan konden deelnemers hun ogen uitkijken op het dek!
 
Daarom is het goed nieuws dat het Frans Hals Museum en Molen de Adriaan ook tijdens de derde editie van de Urban Walk Haarlem terug te vinden zijn op de route. De organisatie is momenteel druk bezig om vernieuwde routes samen te stellen met bekende en nieuwe locaties. In aanloop naar het evenement zullen de locaties stapsgewijs bekend gemaakt worden om de volledige routes compleet te maken.
 
Goede doel – Nationaal MS Fonds
Het Nationaal MS Fonds was in 2023 al het goede doel van de Urban Walk Series. Ook in 2024 gaan we door met de missie om ons sterk te maken voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS.
 
Steeds meer jonge mensen krijgen de diagnose MS; een van de meest invaliderende ziektes in Nederland. Zenuwslopend en ongeneeslijk. Daarom komt het Nationaal MS Fonds in beweging. En beweging is hard nodig om onderzoek naar de oplossing van MS mogelijk te maken. Want een oplossing is er (nog) niet.
Als deelnemers kun je op twee manier jouw steentje bijdragen aan het Nationaal MS Fonds:
  1. Doneer bij jouw inschrijving voor de Urban Walk Series via het inschrijfformulier.
  2. Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs.
 
Urban Walk Series
Tijdens de Urban Walk Series ontdekken wandelaars zes Nederlandse steden op een unieke manier. De deelnemer kan hierbij kiezen uit twee routes: een korte route van ongeveer 10-12 of een lange route van ongeveer 18-20 km. Deze routes brengen hen langs én door de unieke locaties en onontdekte plekken in de stad.
Verder is de wandeltocht compleet verzorgd inclusief verzorgingsposten met water, koffie en thee onderweg. Je hoeft echt alleen klaar te staan bij de start om aan de wandeltocht te beginnen. Na de wandeltocht ontvangen alle deelnemers een welverdiende wandelpin. Een prachtige herinnering aan de fantastische dag!  

Deel dit bericht

Meer nieuws