tombola-set-picture

Tombola nieuwe sponsor van de Urban Walk Series

De Urban Walk Series heeft een nieuwe sponsor erbij in Tombola voor de komende evenementen in het najaar. Tombola heeft een selectie van bingospellen en unieke arcade games, een vriendelijke en gastvrije community. Beide organisaties zijn blij met de samenwerking en kijken daarom uit naar de komende evenementen waarvan de eerste plaatsvindt in september.

“Door sportevenementen als Urban Walk, Scheveningen Light Walk en Rotterdam Night Walk te sponsoren willen we onze spelers motiveren om meer te bewegen en tegelijkertijd te laten genieten van de mooie steden die Nederland heeft. Dit alles door een unieke en gezellige wandeling door de stad met lokale lekkernijen en bijzondere bezienswaardigheden. Tombola is heel trots om official sponsor te mogen zijn. We kijken uit naar de samenwerking.” – Marc Smit, Country Manager Nederland.


Over tombola
Speel Bingo en unieke Arcade Games op dé grootste bingosite van Nederland

Tombola heeft een selectie van bingospellen en unieke arcade games, een vriendelijke en gastvrije community. Bovendien zijn er een hoop maandelijkse bingo acties waarbij er veel prijzen te winnen zijn! Onze bingo en arcade games zijn volledig uniek voor tombola! We maken elk game zelf. We hebben een team dat ideeën bedenkt, een team van ontwerpers, een team van developers en een team van testers… nou ja, je begrijpt het vast al. Alles aan tombola is uniek!

Elk spel op tombola heeft een chatkamer waar iedereen een praatje kan maken terwijl ze een spel spelen. In elke chatkamer vind je een chatmoderator (CM) die je helpt de regels te begrijpen, de chat gaande te houden en om leuke spelletjes en quizjes te spelen. Dus, als je mee wilt doen, zijn zij een goede plek om te beginnen. Onze CM’s weten alles van tombola, dus als je vragen hebt, kunnen zij je in de juiste richting sturen.

Een van de belangrijkste redenen waarom we de leukste bingosite van Nederland zijn, is vanwege onze geweldige bingo community, de tombola community. Onze chatkamers zijn een geweldige plek om bij te praten met vrienden en om nieuwe vrienden te maken. Er is altijd wat te beleven! Bekijk de spannende bingo promoties die we dagelijks hebben. Ben je nieuwsgierig? Ga naar www.tombola.nl en registreer je in een paar stappen en pak de welkomstbonus. We zien je in de chat!

Urban Walk Series

De Urban Walk Series is een onderdeel van We Are Walking. We Are Walking organiseert ieder jaar wandelevenementen in Nederland. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld en de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. We Are Walking biedt voor ieder wat wils met routes door de natuur, stad en nacht.

De wandeltochten van de Urban Walk Series zijn volledig verzorgde evenementen. De routes van ongeveer 12 en ongeveer 20 km laten wandelaars kennismaken en genieten van de cultuur en architectuur van de Nederlandse steden. Wandel gezellig mee langs allerlei highlights en verrassende locaties in de stad. De routes zijn verrijkt met stempelposten met versnaperingen en leuke muzikale acts.

Deel dit bericht

Meer nieuws